HELL OF A PROBLEM

Under en tvåveckorsperiod har jag haft ordentliga problem med sömnen. I normala fall lägger jag mig raklång, på rygg, med händerna på sidorna och efter max fem minuter har jag seglat iväg till drömmarnas land, men nu är det omöjligt. Så fort jag lägger mig i sängen är det som att all energi kommer tillbaka med full kraft. Inte ett uns av trötthet finns kvar. Det är obekvämt. jag får ont i kroppen, blir rastlös, suckar, vrider och vänder. Slumrar till och vaknar överlycklig en stund senare och tror att det är dags att gå upp, och så har det gått tjugo minuter. Och så börjar det om. Och igen och igen och igen. Lagom till morgonen närmar sig, DÅ vinner jag tillslut kampen mot sömnen och kastar sedan iväg min alamerande telefon när den drar igång vid 06.05. Så JÄVLA trött på detta nu! Jag är i full gång i princip hela dagarna. Tränar massor och borde inte ha all denna jäkla energi på nätterna..

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>