RECOVERY AND BOOST

1Denna period på året varierar verkligen mellan hopp och glädje, samt trötthet och slitenhet. Det är så peppigt att våren är på ingång, det börjar bli ljusare och vägarna är till 90% bara, men samtidigt var det så himla längesen man hade ”riktig” sol på sig och bristen på det både syns och känns. Jag började dagen på bästa sätt; upp vid halvsju och Nyhetsmorgon. Fem koppar kaffe och två riskakor med avokado i lugn och ro, perfekt! Om en liten stund väntar stallet och sedan kantas denna dag av en hel del träning, självomsorg (mina bryn behöver sig en omgång kan man väl lugnt säga, en ansiktsmask och även hårinpackning vore på sin plats) och sedan har jag planerat in ett par timmar hos min favorit – farmor! Kan väl inte bli annat än bra :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>