SHOPPING AND OTHER STUFF

En händelserik men skön dag börjar lida mot sitt slut. Har ultraljudat njurarna i Gävle och det gick rätt bra, var tydligen svårt att se och binjurarna kunde de inte kolla alls, utan det skulle behövas en MR – en magnetröntgen med andra ord – för att kunna undersöka vidare. Mami och jag åkte sedan vidare till stan, strosade runt och spenderade lite pengar. Åkte vidare till Valbo och spenderade lite till innan vi for vidare till Bernö för att kolla efter blommor, men lämnade tyvärr tomhänt. Hade gärna sett att vi hade haft lite grönska i sovrumsfönstret by now.. Väl hemma satte sambon upp gardinstång i sovrummet, och gardiner åkte upp. Blev inte helt nöjd – men däremot kommer de istället passa bra i kontoret när det är färdigrenoverat – och vi får helt enkelt leta vidare till sovrummet.

Kom för en stund sen hem efter att ha varit ute och rastat benen med Malin. Det blev elva sköna kilometer i eftermiddagssolen! Nu ska jag alldeles strax göra köttfärssås á la Lisa (dvs en lite kryddigare variant) och sedan väntar en lugn och skön kväll!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>