FITNESS GINGERBREAD

fitnessOk, låt oss skippa skitsnacket. Alla älskar kakor och sen var det bra med det. Det jag däremot inte gillar i ”vanliga” kakor är väl i princip alla ingredienser. Visst stoppar jag i mig skitmat och godis, men i det stora hela tror jag nog de flesta kan hålla med om att jag gärna väljer andra alternativ. Så även med kakor. När det var dags för ”efter lunchen”-kaffe idag slog sötsuget till. En liten chokladbit eller en kaka skulle väl sitta fint, började hjärnan. ”Javisst” tänkte min aktiva hjärnhalva och bröt av en bar från FitnessGuru på mitten. Perfekt! Gott som godis, proteinrikt och mättade samt med bra kalorier. Bra kalorier är för mig de som är bra för kroppen, de som kommer av bra mat och så vidare. Jag äter gärna en eller två avokado till frukost lite då och då, vilket är en kaloribomb men en bra sådan. Värre att äta Nutellamackor som bara innehåller skit (men dödens goda alltså) och som man blir hungrig av igen efter en timma.

Denna veckan har varit sådär träningsmässigt för mig.. Har hittills:

  • Måndag: Tränade inte, däremot städade i princip hela dagen lång.
  • Tisdag: Cardio, 12km.
  • Onsdag: RIdpass (R hade en riktigt bra dag och det var sååå ljuvligt! mammahjärtat sprängdes nästan) och strykepass.
  • Torsdag: Cardio, 11km.
  • Fredag: Ridpass (kanske hinner med ett styrkepass idag också!)

Hur helgen blir får vi se, jag och N firar 3år ihop så håller den öppen :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>