BACK TO BUSINESS

Vilken helg det varit! Fylld av kärlek och lyx. Jag och N firade nämligen tre år tillsammans, och lite traditionsenligt bokades en svit i Tällberg, spa och fine dining samt vin, champange och drinkar. Jag älskar dig! Nu och föralltid! Har även hunnit med att fira min bror som fyllt 25år samt Nattis som blivit så gammal som 28år.

Är helt ärligt talat helt slut efter helgen, haha. Borde väl vara tvärtom när man chillat i en jacuzzi i flera timmar och fått maten serverad. Men icke! Har en del på ”att göra”-listan; som att röra mig ner till Gulf och hämta ut paket, organisera bombnedslaget i walk in closet och ett styrkepass. Tänkte avsluta dagen med hårinpackning och ansiktsmask, lite ta hand om mig själv-tid är alltid skönt :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>