DET FINNS BARA ETT SÄTT

getfit

Före ett pass förra veckan //

Älskar att ha ett eget träningsrum/gym i kåken. Löpband, kettlebells, hantlar, foamroller, hopprep, pilatesmatta och gymball. Nu ska jag bara hitta en gymbänk som duger! När det känns motigt för mig med träningen, då brukar jag tänka på hur jag vill att min kropp ska 1) se ut och 2) kännas – och sedan återigen klargöra för mig själv att det bara finns ett sätt att ta sig dit. Kost och träning. Det finns inte några omvägar. Man kan inte strunta i träning och äta Ben & Jerry’s. Jag har tidigare idag varit ut på 11km cardio med Malin, och alldeles strax väntar ett styrkepass. Hade hoppas få använda och visa min nya träningskompis – men när jag öppnade paketet var det fel storlek och färg där i. Om jag blev arg? Haha, ägaren till företaget ringde personligen och bad om ursäkt och skulle skicka rätta varan med express senast torsdag. En kvinnas temperament, mina vänner – det är inte att leka med.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>