SOMMARFINA HÄNDER

Mina händer brukar tyvärr vara allmänt risiga. Jag har jobbat inom finans och hanterat papper i många år, spenderar dagligen timmar i stallet med grovgöra och mycket vatten – vilket härdar och torkar ut både händer, nagelband och naglar. Jag har smörjt, och smörjt och smöööörjt dessa små händer – men trots det har de varit fnasiga och naglarna har spruckit och flisat sönder. Hemsk fult och något som uppriktigt stört mig. Nu har jag bestämt mig för att börja ta hand om dem ordentligt; naglarna är ju en accessoar i sig – så varför inte ta vara på dem? För några år sedan byggde jag tippar lite då och då, men har bestämt mig för att inte göra det nu – utan låta naglarna växa ut lite grann och sedan lägga skulptereringsgel på dem för att hindra dem från att gå av! Fick hem grejor till det idag, men ska vänta så att de får växa liiiite till innan jag testar! skinfoodTänkte jag kunde tipsa om ett handbalsam som är riktigt bra och är alldeles ljuvligt att smörja in sig med. Luktar choklad och känns som ett lite lenare butter :) Det finns att köpa här för 8$ vilket är väldigt prisvärt!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>