AFTER WORKOUT

DSC07568Såhär ser en av mina favoritkombinationer efter träning ut. Ska jag vara ärlig har jag varit rätt dålig på att ta proteinshakes på senaste tiden, det finns ingen anledning utan har bara blivit så. Oftast har det nog varit för att det är dags för middag alldeles efteråt och då har jag ansett att jag inte behöver ta en shake – eller så åt jag precis innan träning och tycker att jag inte behöver äta mer. Aja, skitsamma! Kommer bli ändring på det nu igen, det här är mitt favoritprotein i hela världen. Älskar det bara tillsammans med iskallt vatten; men även att man kan använda det till typ allt. Smaken gör att det inte finns några gränser, den passar till allt! Sedan äter jag gärna frysta bär för att 1) det är sjukt gott 2) de är uppfriskande och uppiggande pga att de är iskalla 3) man får i sig massor av vitaminer.

Nu borde jag faktiskt egentligen städa klart i walk in closet; men gah. Känner mig lite hängig och har ont i kroppen.. Kanske kan skjuta på det en dag till…..? Ja, okej. Men imorgon jävlarihelvete är det dags. Och dessutom vika tvätten. Nu lovar jag alla som läser det, och då kan jag inte låta bli. NUSÅ! NU JÄVLAR! NU KÖR VI!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>