WHATTA DAY

Kan man annat än att vara lycklig dagar som denna? Tror inte det! Har haft en otrolig skön dag och spenderat näst intill all tid utomhus. Först 2,5h i stallet varav 1h’s ridtur, och även Ramona var påverkad av vårsolen – riktigt bra tryck i henne! Pigg, alert och busig. Har även hunnit med ett par koppar kaffe hos mamma; även då ute i solen. Fått pussa lite på alla tre katter och varit utan jacka! Eftermiddagen har jag spenderat ute på soldäcket; fixat naglarna, noppat brynen, lyssnat på poddar, ätit lunch och i skrivande stund har jag en kaffekopp i handen.

Ska alldeles strax ut och springa en sväng, får se hur det går med ben och andning. Har väl inte större förhoppningar – men det skadar inte att prova! & ikväll blir det styrketräning igen :) Skönt!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>