AFTER LUNCH YUM

Tror allvarligt talat jag är proteinförgiftad nu. Gjorde äggröra på fem ägg, chili, ädelost och jalapeno samt 100g broccoli. Tänkte att det blir bra lunch till idag och imorgon; men åt upp allt på en gång istället, haha. Gott var det! Var även kaffedags och godissuget kom smygandes… och vad gör man då? Jo, tar en halv bar! Som ni vet har jag provat eller har typ hela deras sortiment och förespråkar verkligen dem, eftersom de i jämförelse med många andra leverantörer är helt överlägsna i smaker. Man får överväga smak kontra innehåll, och även om jag tycker det är viktigt med innehåll så är den skillnaden inte jättestor – men det är det däremot på smaken. Jag tycker om alla Fitnessguru’s barer – men Gingerbread och Mint chocolate är mina favoriter. Någon av er som använder er av barer? Fitnessguru’s eller andra? DSC07588Nu ska jag sippa upp kaffet och sedan träffa Malin om en timma. Promenad står på schemat och det blir väl som vanligt mellan 12-15km! Skönt i tidiga vårsolen :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>