FAT GIRL SLIM

DSC07548Jag har fått en hem burk fat girl slim, från Bliss. Vet inte riktigt vad jag tycker om namnet, men… Har heller inte några större problem med celluliter eller bristningar som denna är till för, men däremot har jag typ tre streck på sidan av rumpan. Det roliga är att jag och min storebror har precis lika streck, haha. Men ingen av oss har eller har någonsin haft övervikt. Man ska smörja in trubbelområden (oftast lår, mage och rumpa) två gånger om dagen och massera in det i ca 30sek. Så, jag återkommer med resultatet :) Finns på Kicks och kostar 345:-.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>