ALLOWED TO SIT UP #

Det är helg och den bjuder på den finaste vädret hittills i år, vad bjuder livet mig på? Jo, 39° feber och någon typ av magsjuka. Min gårdag bestod av dvala och spyor. Har längtat och sett fram så mycket mot det här vädret, att jag blir så besviken att jag kan gråta pga att jag inte kan ta del av det. Är lite piggare idag, men långt ifrån bra. Igår kunde jag inte ens bära ett glas, knappt räta ut benen eller ens öppna ögonen och som sagt var det ju en hel del huvudet i toaletten. Nu kan jag åtminstone sitta upp stundvis och har lyckats få i mig te. Har inte fått i mig näring sen i förrgår (förutom att bästa sambon skrapade äpple åt mig innan sovdags igår), så spetsade faktiskt teet med två sockerbitar för att kanske ge den en liten kick. I hopp om att jag inte ska bli sämre, så har jag planerat att bädda ner mig på soldäcket och lyssna på poddar – men det svänger ju fort, så vi får väl se hur det blir. Känns som att alla mina planer ständigt går i stöp. Nä, nog med depp och mer pepp!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>