MY SECOND HOME

Lite så känns det iallafall, har spenderat morgonen på Gävle sjukhus för lite provtagning. Sjukt drygt att behöva åka så pass långt för att ta prover, men det ena behövde tydligen komma till lab omgående och det andra behövde hinna med lasten till Uppsala idag. Är fortfarande inte helt pigg. Lite feber och ont i visdomständerna, så dagarna bjuder inte på speciellt mycket. Får knappt i mig någon näring så energin är icke på topp. Men i brist på roligheter kör vi en lista istället:

 • Namn: Lisa Viktoria Hedman
 • Född: den 22:a mars
 • Bor: I en stor villa
 • Ögonfärg: Bruna.
 • Hårfärg: Mörkbrunt < färgat & ofärgat > mörkblond
 • Familj: Min sambo såklart, Niklas. I övrigt: Mamma och Micke + tre små fyrbenta med morrhår och svans. Pappa + mina två syskon. Och Ramona såklart, min 450kg’s bebis!
 • Mina intressen: Fota, skapa, träna, mat och vin. Vlll poängtera att Ramona inte är ett intresse. Hon är mitt liv och min bästa vän. Har ett nytt intresse (som jag inte börjat med än, haha) och det är filma. Det vill jag hålla på med.
 • Favoritämne i skolan: Svenska helt klart. Min barndomsdröm (är det väl fortfarande iofs) var att bli författare och journalist. Annars var det engelska och teoretiska ämnen som historia, religion osvosv.
 • Favoritfärg: Beror på vad det är, men lila har varit min älsklingsfärg sen jag var liten.
 • Favoritmat: Jag älskar mat och så länge det är fräscha råvaror och bra tillagat är det mesta gott. Ska helst se fint ut för ögat också.
 • Favoritfilm: Måste skaffa en ny favoritfilm. Var längesedan jag såg något så bra att jag vill tillägna den denna titel. Återkommer när det inträffar.
 • Favoritbok: MEN ÅNGEST! Har inte läst en bok på jagvetfanintehurlänge. Det ska det verkligen bli ändring på. Läste som en g a l n i n g när jag var yngre. Tusen strålande solar tycker jag var djup och välskriven. Men jag gillar faktiskt Marian Keyes böcker himla mycket. Lättlästa, härliga, skrattvanliga och ganska mycket igenkännelse..Typ Sushi för nybörjare och Vattenmelonen är lätta och roliga och ironiska.
 •  Favoritidrott: Brännboll < att utöva själv & att titta på > fotboll < live & på tv > korta skidlopp.
 • Favoritprogram på TV: matlagning och kriminologi.
 • Favoritdjur: missar och ljuva hästar
 • Favoritserie på TV: Får nog svara de två första säsongerna av Gossip Girl på denna.
 • Jag tycker om: När solen skiner och man har energi i överflöd (obs: inte på natten)
 • Jag tycker inte om: Att jag inte har något immunförsvar, ologiska människor, folk som inte tänker på vad de äter men klagar på rökare > well hello, du är typ lika dum själv, att jag väldigt lätt blir besviken > på mig själv, på andra, på vädret, på allt.
 • Jag skulle helst vilja bo: Om man ska välja något annat än sitt nuvarande > en kåk i ett tropiskt land och/eller i någon drömmig förort till NY och/eller i Nice. Nice känns liksom nära och man får sol och vin och lite shopping. Det gillar vi ju.
 • Jag vill bli: Frisk och slippa vara så begränsad.
 • Min tryggaste plats: Liggandes i Niklas knä eller på Ramonas rygg.
 • Mitt drömyrke: Vill hjälpa andra. Gärna kreativt och skapande och utvecklande och rätt hyfsad lön.
 • En ovana jag har: Säga nej för fort.
 • När jag ska sova tänker jag på: Undra vilka tankar som gör att jag somnar asap?
 • Något jag saknar: Slutgiltigt mål.
 • Något jag inte saknar: Skönhetsprodukter, det har jag seriöst ett lager till en hel butik.

Så, nu vet ni lite mer om mig! PUSS

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>