# 8 DAYS

Åttonde dagen med feber, är inte det helt sjukt? De senaste fyra dagarna har jag legat och skvalpat kring 38, men jag är liksom inte förkyld alls. Utan det är bara feber och att jag lite då och då tappar all ork, men sedan kommer den tillbaka igen. Har till och med lagt träningen åt sidan för att det ska gå över, men det hjälper inte. Har under ett par dagar även varit alldeles svullen i kroppen. Framförallt kring magen men även i ansiktet. Riktigt irriterande… Är det något jag har problem med så är det ju att känna mig fet. Känner mig riktigt äcklig och vill typ hugga en kniv i magen på mig själv och klippa bort låren osv. Jag är beredd att hålla med om att det är rätt sjukt, men det är dagens sanning tyvärr. Är inte febern borta på måndag så struntar jag i det, då börjar jag träna som vanligt igen. Dvs: 4 pass cardio, 3 pass styrka och 3-4 ridpass.

Såhär såg jag ut i söndags, känner mig ungefär femton storlekar större i skrivande stund. Men nu ska jag släppa det och fortsätta baka en massa till morgondagen, då blir jag nämligen ett år äldre! 1Haha, måste göra något åt enhörningen asap…

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “# 8 DAYS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>