BIRTHDAY BABY

123456I helgen infann sig min födelsedag. 23år, var tar tiden vägen? Äh, är en rätt bra ålder trots allt. Man är fortfarande tillåten att vara ung och dum, men tillräckligt gammal för allvarligheter och stora beslut. Familj och släkt kom och grattade med massor av helt underbara presenter! Fick allt jag önskat mig och myyycket mer. Underbara, fina, snälla människor! Tjugotvå stycken var vi, och jag hade väl bakat för typ femtio, haha. Hellre för mycket än för lite :)

Igår var Nattis här någon timme, vi fikade och pratade och skrattade. Som sig ska! Sedan kom Malin och Emilio på lite fika och en välbehövlig promenad! Idag har Ida och Milton varit här i några timmar – massa tjejsnack och bebismys med andra ord! Nu ska jag sippa i mig några koppar kaffe och sedan står ett lättare intervallpass på schemat. Har fortfarande feber – inne på elfte dagen nu. Helt sjukt! Har gjort en redig beställning på riktigt bra, rena, ekologiska, veganska produkter. Rawfood och superfood, som innehåller enorma mängder vitaminer och mineraler av olika slag – för att ge kroppen de bästa förutsättningarna. Ersättare för det vi köper i dagvaruhandeln som innehåller massa E-ämnen och onaturliga tillsatser, och istället är utvunna från växtriket. Helt galet vilka tillgångar vi har genom naturen!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>